Coaching

 

 

 

 

 

 

Coaching

Coaching handler ikke om at få at vide, hvad du skal gøre. Men om at få hjælp til at se det. Og sætte handling bag tankerne, drømmene og visionerne.

Sportsfolk har brugt coaching nærmest altid. Fordi det hjælper dem til at fokusere og holde øjnene på målet. Og det virker.

En coach er som din bedste ven, men en ven, som aldrig er bange for at give dig muligheden for at se dig selv i øjnene præcis, som den, du er. Med det hele.

Og så at kunne guide dig til at omsætte den, du er - til præcis den og det, du gerne vil være.

Og lige præcis her, kan jeg hjælpe dig.

iStock-120593680

        Et coaching forløb giver dig...

Udsyn og Overblik: Jeg hjælper dig til at løfte blikket fra gamle overbevisninger, begrænsninger og mønstre. Så du åbner dig for dine indre såvel som din ydre udvikling.
Læring og Udvikling: Jeg hjælper med at vække dig. Jeg hjælper dig til at se, hvad der trækker i dig. Og viser dig, hvordan du godt kan. At der er nye måder at tænke på. Og nye måder at være dig på.
Afklaring og Fokus: Du ser dine værdier. Du ved, hvad din passion er. Du ved, hvad der får dit hjerte til at banke. Du ved, hvem du er og du ved, hvilken vej, du skal gå for at manifestere det.
Balance og Flow: Du opdager, hvordan du kan tackle modgang og modstand uden at vælte. Du går ind og ud til nye udfordringer og nye opdagelser med styrke, overblik og balance. Og du ved, at du er godt nok. Og nyder hver eneste dag. I flow.

Find din vej, passion og retning

  • Ønsker du at få det bedste ud af det liv, der nu engang er dit?
  • Vil du gerne have klarhed og retning? 
  • Har du et konkret problem eller modgang, du har brug for hjælp til at løse og forløse?

Coaching med Jane giver dig ny indsigt og nye opdagelser. Både i forhold til dig selv, men også i forhold til dine muligheder. Og du får en retning og energi til at forfølge denne nye retning og dine mål.

Kontakt mig for at høre mere.

cat-1657357_1920