Mindfulness

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindfulness

Mindfulness gør, at du kan være i nuet - uden at bedømme eller være fanget ind af begrænsende tanker fra fortiden eller bekymringer om fremtiden. Et bevidst nærvær i nuet..

Mindfulness er en tilstand. En måde at være dig på.

Og en tilstand, hvor du kan møde dig selv og det, der sker, med accept, nysgerrighed og kærlig venlighed.

Du kan bruge mindfulness som forebyggelse mod stress eller behandling og håndtering af stress, angst og depression.

Du kan også bruge mindfulness til at blive mere bevidst og til stede i nuet og opdage, hvor meget, der rent faktisk virker for dig - end der ikke virker.

Med mindfulness lærer du at møde dig selv med venlig opmærksomhed, medfølelse og accept af det du mærker lige nu i din krop, dit sind og dit hjerte.

iStock-1142898713

Mindfulness giver dig...

Skaber balance og ro inden i: Mindfulness hjælper dig til et rolig og afbalanceret åndedræt, som skaber ro og balance i hele dit system
Gør dig fri for bekymringerne: Mindfulness bringer dit nærvær til nuet og lærer dig at give slip på bekymringer, tankemylder og alt det, der fortæller dig, at du ikke er god nok
Genskaber en god kropskontakt: Gennem blid bevægelse og yoga får du genskabt din kropskontakt, så du bedre kan mærke, hvad der sker i dig. Og derfor også ved, hvad du skal
Styrker hjernen: Mindfulness påvirker hjernen positivt - ikke kun psykisk, men rent fysisk. Centrene for hukommelse, medfølelse, indlæring, nærvær og andre positive funktioner styrkes - ligesom du bliver bedre til at håndtere angst, uro og frygt.
Giver dig ægte nærvær: Mindfulness styrker din koncentration og din evne til at være i bevidst nærvær. Du kan se det, der reelt er - uden filtre og uden at være låst i gamle mønstre eller bekymringer.