"Med mere end 40 års erfaring indenfor Hotel- og restaurationsbranchen og boligadministration ved jeg, hvad det vil sige når dagene kører alt for stærkt, livet kører på autopilot og følelsen af ikke at kunne nå at være den person som jeg allerhelst vil være – moderen, hustruen, søsteren og veninden."

_K8A0624-1

Den dag i marts indså jeg, hvor mit liv var på vej hen.

Jeg stoppede op og mærkede efter - sådan rigtig mærkede efter. Og det jeg mærkede, var en fornemmelse i min mave, der sagde STRESS, hvis du ikke siger fra NU, og det var det jeg gjorde – sagde fra. Jeg vil IKKE være syg at af gå på arbejde, jeg vil have styringen over mit eget liv. Jeg vil leve mit liv nu og rigtig gerne mange år endnu!

Nu er jeg den person jeg gerne vil være:

Jeg er mor, hustru, søster, veninde og så er jeg nysgerrig. Nysgerrig på livet, nysgerrig på mennesker, nysgerrig på- og i mig selv.

Derudover er jeg positiv, og ser en glæde i at se det positive - også selv om livet engang i mellem tager en uventet drejning – HEEEY - er det ikke det, det hele handler om; at kunne være med- og rumme det hele uanset…?

Udover mine uddannelser indenfor Hotel- og restaurationsbranchen og boligadministration er jeg 

Derudover løbende uddannelser og kurser i bl.a. EFT (Emotional Freedom Techniques), daglig meditations- og yoga praksis samt løbende MasterClass fra Sri Vasudeva, Flora Melchiorsen m.fl.

Jeg er certificeret HMSR® underviser (Hjerte- og Mindfulnessbaseret Stressreduktion) fra Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed, herunder løbende supervision og videreuddannelse.

Som underviser i mindfulness, coaching, yoga, og konflikthåndtering kan jeg hjælpe dig til at tage styringen i dit liv og leve det liv, du ønsker dig.

iStock-939601774.jpg


Her er et uddrag af, hvad andre siger...

 • Jane Dalgaard

  “Jane, du er en dygtig formidler, rolig, åben og lys - og med en meget behagelig stemme.

  Med hensyn til den indre rejse, er det store ord - men du har helt sikkert fået mig til at starte på at tænke anderledes - mindre dømmende, både overfor mig selv og andre. Jeg prøver at leve mere i nuet og ikke bekymre mig om problemer og situationer, der måske ikke opstår. Prøver at være mere åben for uudforskede områder - være nysgerrig, som du siger. Det har også været en opstart til at starte på meditationen. Tror godt det kan blive en del af mit liv. - og jeg bruger allerede vejrtrækningsøvelserne, både under meditationen, men også når jeg stresser. ”

 • Jane Dalgaard

  “Jeg er superglad for at været nået hertil på så relativt kort tid.

  Al æren for det tilfalder dig Jane. Du har en fantastisk stemme, som du bruger i det helt rigtige tempo, både ved meditation og yoga, med præcis de pauser, der skal være mellem det hele, til at holde min opmærksomhed fanget, så ikke tankerne flyver for meget. Du formidler det, du skal på en måde så alle forstår det og du tager alles spørgsmål alvorligt.  Du retter på os i de svære yoga stillinger på en meget respektfuld måde. Jeg har bemærket, at du lige siger til, inden du rører ved nogen.  Du ser, hvis folk har skavanker, der kræver lidt ekstra tæpper, yogablokke eller lignende.
  eg er blevet bedre til at mærke efter indeni hvordan jeg har det, både fysisk og mentalt og det virker sgu. Når jeg bliver presset og kan mærke at hjertet slår ekstra hurtigt eller når man får det der sug i maven, som man får, når man er usikker på noget - så trækker jeg vejret dybt nogle gange og tænker: Der er hvad der er, det bliver som det bliver – og det er okay.  Jeg møder mig selv med venlig kærlighed – og jeg elsker det. ”

 • Jane Dalgaard

  “Man kan virkelig mærke, at du brænder for sagen og du er god til at guide og fortælle, hvad det går ud på. ”

 • Jane Dalgaard

  “Tak for at få mig herhen hvor jeg er i dag.
  Havde det ikke været for dig, havde jeg aldrig turde udleve mine drømme.
  Du er en sand mester i det du laver.
  TAK FOR DIG! ”

 • Jane Dalgaard

  “Du har den mest rolige stemme så jeg kan slappe helt af i din guidning. Du skaber et trygt og roligt space, så jeg kun skal koncentrere mig om mig selv. Der er ikke noget der er forkert, alt er ok lige nu i dette nu.”

 • Jane Dalgaard

  “Det er som at være født igen – du har lært mig at trække vejret, så jeg er propfyldt med energi hver dag.
  Jeg vidste ikke at vejrtrækningen havde så stor betydning for vores helbred og velvære.
  Jeg er endda gået så langt, at jeg underviser mine børn i at trække vejret – heeeelt ned i maven.
  God vind fremover – du er sgu go’! ”

 • Jane Dalgaard

  “Troede aldrig det ville lykkedes mig at holde op med at ryge.

  Tænk at kun 3 gange sammen med dig, kunne ændre på det. Nu er det 6 måneder siden jeg sagde farvel til tobakken og goddag til et liv uden morgenhoste. Selv mine børnebørn gider at kramme mig nu – de siger ”farmor, du lugter ikke mere”. ”


Hvad er det med den kat?

Katten, der er forbundet med månen, var hellig for kattegudinden Bastet.

Det egyptiske ord for kat er ”mau”, som betyder ”at se”. Månen lyser, så man kan se om natten - katten kan se om natten. Månen reflekterer lyset fra Solen, og derfor afspejler katten månen pga. sine selvlysende øjne.

Katten er derfor mit lysende fyrtårn, der viser mig retning og vej.

Den har altid været fascinerende for mig både som barn og som voksen, og den udstråler en ro omkring sig samtidig med, at den er nysgerrig og legesyg, og det kan jeg se på i lang tid – for mig er det en lise for min krop og sjæl.

Vi tænker tit at katte er dovne. Min overbevisning er, at de mediterer. De finder altid tid til ro. Katten besidder også en legendarisk nysgerrighed. Der skal ikke meget til at fyre op under kattens trang til at undersøge alt nyt og ukendt. 

Når en kat bliver født, er dens øjne lukkede og dermed 100% afhængig af sin mor. Når den efter et par uger lige så stille åbner øjnene i takt med udviklingen, begynder den også at lukke op for de andre sanser og drives af en vis nysgerrighed.

I alderen mellem 3-12 uger lærer killingen ved at iagttage, især moderen, men gør også sine egne erfaringer, såsom hvad der er sjovt, hvad der er knap så sjovt, og hvad der er farligt. 


iStock-918529608.jpg

Vi mennesker minder i vores arbejdsliv lidt for meget om den sovende kat, hvor vi bare lader livet passere forbi os, uden at tage notits af det. Vi kunne godt bruge mere af kattens nysgerrighed og ro. 

"Business as usual" er for komfortabelt. Vi er simpelthen ikke nysgerrige nok. Vi tror, at vi på den måde undgår farer, men vi går glip af nye muligheder. Vi træner ikke skarpheden, så den er der, når vi skal bruge den.

DU kan faktisk lære at skærpe dine sanser, blive nysgerrig OG finde ro, for det, du søger efter, kan du finde inde i dig selv. Du  har det allerede.

Følg mig på Instagram...