Yoga

 

 

 

 

 

 

Yoga

En af de væsentlige ting ved yoga er, at den får dig til være i nuet.

Tit opstår ubalancer i os - både fysisk og psykisk - ved at vi ikke mærker, hvordan vi rent faktisk har det. Sindet "stikker af". Og digter. Finder på. Bekymringer opstår. Tankemylder opstår.

Og det hele sætter sig som spændinger et sted i kroppen.

Selv gamle fortællinger og overbevisninger har deres krog et sted i kroppen. Og sidder som spændinger og låste muskler, bindevæv og led.

Yoga bringer dig til stede i din krop. Her og nu.

Og løsner både muskler gennem de langsomme og blide stræk. Og løsner de spændinger, der sidder i kroppen. Og gemmer sig i sindet. 

iStock-912254676

Yoga giver dig...

Genskaber en god kropskontakt: Gennem blid bevægelse og yoga får du genskabt din kropskontakt, så du bedre kan mærke, hvad der sker i dig. Og derfor også ved, hvad du skal
Skaber smidighed: De langsomme og blide stræk skaber smidighed og styrke i dine muskler. Og skaber forbindelse til dit sind. Så smidigheden også breder sig her.
Skaber balance og ro inden i: De blide bevægelser og det dybe åndedræt, som følger bevægelserne, skaber ro og balance i hele dit system.
Bringer dig til stede med nærvær i nuet: Når du laver den blide mindfulness yoga kommer du fuldkomment til stede i bevægelserne med din krop med fuldt nærvær og flow.
Sender sundhed ud i cellerne: Yogaen hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer og blive endnu bedre til at udnytte næringsstofferne. Du bliver friskere, mere koncentreret og sundere med yoga.